Direct naar Hoofdmenu / Zoekveld
Home / Publicaties / Veiligheidsmoni... / I&O Research oo...

I&O Research ook in periode 2016-2019 uitvoerder van de Veiligheidsmonitor

Eind 2015 heeft na vier jaar opnieuw een Europese aanbesteding plaatsgevonden voor de uitvoering van het veldwerk van de Veiligheidsmonitor in de periode 2016-2019.

Uit de binnengekomen inschrijvingen is I&O Research wederom geselecteerd als dé uitvoerder van de Veiligheidsmonitor, naast het CBS. I&O Research zal ook vanaf de komende meting weer verantwoordelijk zijn voor een deel van het landelijke veldwerk (jaarlijks 35.000 netto enquêtes) en voor al het lokale veldwerk voor de deelnemende gemeenten. Het CBS is verantwoordelijk voor het andere deel van het landelijke veldwerk (jaarlijks 30.000 netto enquêtes).

Naast het verzorgen van het veldwerk biedt I&O Research ook maatwerkrapportages aan voor deelnemers.

Het veldwerk van de Veiligheidsmonitor 2016 is uitgevoerd in de periode augustus-november. Na verwerking, weging en analyse zullen de resultaten op uiterlijk 1 maart 2017 door het CBS worden gepubliceerd in de vorm van de landelijke rapportage en de online databank.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met I&O Research (klik hier voor contactgegevens) 

 

 

16 feb 2016


Zoeken in de website: